03
september 2020

Webinar: Veranker een voedselveiligheidscultuur in jouw bedrijf met het Q-DNA project

Naast corona doet ook de listeria-bacterie de voedingsindustrie op haar grondvesten daveren. De recente uitbraak bij enkele voedingsbedrijven, onder andere door de introductie van de whole genome sequencing techniek, maakt meer dan ooit duidelijk dat werken aan voedselveiligheid hoog op de agenda moet blijven staan. Tijdens een webinar kom je te weten hoe ook jouw bedrijf hieraan kan werken met het Q-DNA project.

Q-DNA is een nieuw innovatieproject in samenwerking met UGent, Flanders’ FOOD, (Wagralim), Fevia en Alimento. Tijdens dit project wensen we de beheersing van voedselveiligheid in de Belgische voedingsindustrie aan te passen en naar een volgend niveau te tillen. Als Belgisch voedingsbedrijf kun je nu instappen in dit innovatieproject, er als eerste de vruchten van plukken en een voedselveiligheidscultuur in het DNA doorheen je hele organisatie verankeren!

In deze webinar maak je kennis met de projectdoelstellingen en de specifieke plan van aanpak die professor Frank Devlieghere en professor Liesbeth Jacxsens voor ogen hebben om jouw organisatie op vlak van de beheersing van de voedselveiligheid naar een volgend niveau te tillen.

Programma

Wens je alvast meer info, neem dan contact op met Timothy Lefeber of klik op de link 

Praktische informatie

Wanneer

03 september 2020 van 10:00 tot 11:30

Waar

Microsoft Teams
België

Organisator

Flanders' FOOD