FLANDERS' FOOD RADAR

TCI 2019, ‘s werelds grootste clusterconferentie, komt naar Antwerpen

  Bent ook u ervan overtuigd dat samenwerken het slimme innoveren is? En dat ondernemingen, overheden en academische instellingen zich het best in clusters verenigen om samen aan een duurzame én winstgevende toekomst te bouwen? Dan is de jaarlijkse conferentie van TCI Network uw place to be! Dit jaar hoeft u er zelfs niet ver voor te reizen. Want van 8 tot en met 10 oktober 2019 strijkt ’s werelds grootste clusterevenement neer in Vlaanderen. Voor zijn 22e editie kan TCI dan ook rekenen op de ondersteuning van Flanders Investment & Trade (FIT) en Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO).

  Rijkgevuld programma

  Deze inspirerende driedaagse vestigt volop de aandacht op de veranderende rol van clusters in een continu veranderende omgeving. Antwerpen is gastheer, maar ook in onder andere Beringen, Brussel, Gent, Leuven, Mechelen, Melle en Oostende staat er veel op het programma.

  Zo krijgt u de unieke kans om:

  •  bij te leren van tientallen internationale experts – waaronder Richard Baldwin, professor en wereldreferentie in internationale economie – tijdens interactieve workshops, rondetafelsessies en presentaties;
  •  te kiezen uit 12 cluster tours langs Vlaamse topsectoren zoals chemie, gezondheid, smart cities, agro en voeding, luchtvracht, sport, duurzame materialen en energie;
  •  te netwerken met honderden professionals, clustermedewerkers, academici  en overheidsvertegenwoordigers van over de hele wereld.

  Bent u graag van de partij? Schrijf u vandaag nog in voor TCI 2019 in Antwerpen.

  Verder kan u op de officiële website terecht voor meer informatie over het programma, de accommodatie en de verschillende sprekers die er de revue passeren.

  We kijken er nu al naar uit u te mogen verwelkomen op TCI 2019!

   

  Met vriendelijke groeten,

   

  Nuttige links