FLANDERS' FOOD RADAR

Succesverhalen: Bedrijven dankzij Flanders' FOOD stap dichter bij commercieel succes

    Dat de voedingsindustrie interesse heeft in innovatie, kan niemand ontkennen. Dat bewijst onder andere de massale deelname van de bedrijven uit de voedselketen aan de Flanders’ FOOD activiteiten (projecten, seminaries, …).

    De opgedane kennis en de onderzoeksresultaten van Flanders’ FOOD projecten moet vertaald worden in bedrijfsspecifieke kennis. Bedrijfsspecifieke kennis kan dan leiden tot een toegevoegde economische waarde door onder andere nieuwe en/of verbeterde producten en/of processen.

    De opgedane kennis echt gaan gebruiken is een aandachtspunt en ook een uitdaging die Flanders’ FOOD nauw aan het hart ligt en waar dan ook sterk op ingezet wordt. Onderzoeksinspanningen laten uitmonden in commerciële valorisatie is de droom van elke bedrijfsleider, bedrijfsmedewerker en onderzoeker betrokken in Flanders’ FOOD activiteiten. Dat Flanders’ FOOD, samen met de bedrijven en kennisinstellingen, daarin slaagt, bewijzen de talloze succesverhalen.

    Bestand: