Activiteiten

TRANSFORMers part 2: De waarde van data biedt opportuniteiten en uitdagingen

Meer en meer vertrouwen we op digitale systemen voor de dagelijkse praktijken. Deze evolutie zorgt dat voedingsbedrijven op een enorme berg van data zitten, maar hoe gaan we daarmee aan de slag? Nieuwe technieken steken de kop op. Deze kunnen ons versterken, maar hun complexiteit brengt ook valkuilen met zich mee. Tijdens de Webinar op 6 mei, belichten technologie experten en voedingsbedrijven zowel de theoretische als praktische kant van cybersecurity, Artificiële Intelligentie en Blockchain.

WAAROM DIT ON-LINE EVENT ?

Innovatie is dé weg naar de toekomst en deze gaat gepaard met het genereren, efficiënt inzetten en beveiligen van data. Graag stellen we aan jullie enkele spelers voor om jou te inspireren met innovatieve technieken rond data aan de slag te gaan. We kiezen voor een hands-on webinar met enkele concrete cases om een beter beeld te creëren van hoe deze technologieën toepasbaar kunnen zijn in de voedingssector.

Gezien de Corona maatregelen organiseren we dit als een on-line event.

WAT KAN JE VERWACHTEN? 

Flanders' FOOD organiseert op 6 mei een 3u durende webinar rond cybersecurity, AI en blockchain. Telkens wordt 1 thema inhoudelijk besproken door een expert of een technologie leverancier, met daaraan gekoppeld een presentatie van een actor uit de brede voedingssector waarbij de technologie in de praktijk gebracht wordt.

Het is een unieke kans om deze mensen aan het woord te horen en inspiratie op te doen! Tevens kun je vragen stellen aan de sprekers, via de chat, die nog tijdens of na het event zullen beantwoord worden.

IS DIT IETS VOOR MIJ?

Dit Transformers Thema-event is bedoeld voor alle bedrijven die vooruit willen. Allemaal dus!

Wil jij eens van een ander bedrijf, ook al ben je in een andere branche of sector actief, horen en zien 'hoe' ze dingen doen en hoe ze zaken hebben aangepakt om duurzaam te transformeren naar een bedrijf dat gewapend is voor de toekomst? Dan is dit iets voor jou!

Het programma is zowel boeiend voor zaakvoerders en managers als voor meer gespecialiseerde profielen zoals operations, HR, IT, R&D, vermits er een brede waaier aan topics zal worden gebracht.

PROGRAMMA 

14:00 – 14:05: Welkomstwoord

14:05 – 14:25: Inleiding in het thema Big Data: Cybersecurity, AI en Blockchain

14:25 – 15:05: Cybersecurity: Wat houdt dit in en hoe toe te passen op de voedingssector?

15:05 – 15:50  AI: Wat houdt dit in en hoe toe te passen op de voedingssector?

15:50 – 16:30  Blockchain: Wat houdt dit in en hoe toe te passen op de voedingssector?

16:30 – 17:00  Afsluitend woord door Flanders' FOOD - Bart Van Damme, Innovatiemanager

17:00               Einde

Deelname

Prijs voor deelname is € 110


#INDUSTRIELANDSCHAP

Dit thema-event is één van de initiatieven van Flanders' FOOD in het kader van het VLAIO Industriepartnership, voor bedrijven die meer inzicht willen verwerven in hoe ze zich kunnen transformeren tot een Fabriek van de Toekomst. 

Praktische gegevens

Datum: 
06/05/2021 - 14:00 - 17:00
Locatie: 
Online
Land: 
België
Organisator: 
Flanders' FOOD

Inschrijving