Activiteiten

Op stap met Flanders' FOOD goes digital: eerste S3FOOD study visit naar Lyon

  Sta je aan de start van je digitale transformatie en wens je meer inzicht te krijgen in waarom digitalisatie cruciaal is bij het produceren van veilige, kwalitatieve en duurzame voedingsproducten? Neem dan deel aan de inspirerende bezoeken die georganiseerd worden in het kader van de Europese projecten van Flanders’ FOOD, nl. S3FOOD en Connsensys.

  Du vin, du pain et.....

  Slimme sensoren en datamanagement vormen de eerste stap naar een digitale voedingsfabriek van de toekomst. Dit is je kans om met eigen ogen te zien hoe vooruitstrevende voedingsbedrijven en living labs nu al gebruik maken van slimme sensoren en de data die deze generen.  

  Programma

  Deze eerste study visit start in de hoofdstad van de Franse Gastronomy, Lyon, en bestaat uit twee dagen. Je kiest zelf of je slechts één of twee dagen aansluit:

  • Woensdag 6 november 2019 - inspiratiebezoek bij een vooruitstrevend voedingsbedrijf uit de regio Auvergne-Rhône-Alpes gevolgd door een smart sensor ideation sessie. Hier worden de eerste kiemen gelegd voor innovatieprojecten die in een latere fase kunnen ingediend worden om funding te krijgen via het S3FOOD voucher scheme. 
  • Donderdag 7 november 2019 - bezoek aan het living lab bij vlees R&D specialist ADIV in Clermont Ferrand geoganiseerd in het kader van het partner project Connsensys.

  Meer informatie en inschrijven: www.S3FOOD.eu 

  Voor wie?

  Voor voedingsbedrijven op zoek naar inspiratie voor hun digitale innovatieprojecten of die al concrete plannen hebben en gebruik willen maken van de financiële ondersteuningsmogelijkheden van S3FOOD.

  Voor technologie-aanbieders die nog meer wensen in te spelen op de noden van de voedingsindustrie en voor concrete projecten samen met voedingsbedrijven aanspraak wensen te maken op de financiële en andere ondersteuningsmogelijkheden binnen S3FOOD.

   

   

  Praktische gegevens

  Datum: 
  06/11/2019 - 08:00 - 07/11/2019 - 15:00
  Locatie: 
  Lyon & Clermont Ferrand
  Land: 
  België

  Meer info