Activiteiten

Food Future Event 2019

  De voedseltransitie is ingezet, maar de industrie staat nog maar aan het begin van deze monsterklus. Producenten, retailers en hun toeleveranciers worden door een groeiende maatschappelijke stroming aan het werk gezet om voedsel anders en ‘beter’ te produceren.

  Food in transitie

  De voedseltransitie is veelomvattend: de eiwittransitie voor meer plantaardig voedsel; de energietransitie voor fossielvrije productie en een forse reductie van CO2-uitstoot; een transitie in R&D voor producten met minder suiker, zout en vet, maar meer eiwitten en vezels; een duurzaamheidstransitie voor verantwoorde en eerlijke productie en sourcing, en minder voedselverspilling. En ten slotte een digitale transitie om alle andere veranderingen te kunnen realiseren. 

  Waar staat de industrie? Zijn partijen klaar voor verandering? Welke inspanningen zijn vereist? Waar gaan directies op inzetten en welke veranderingen worden er in de wereld van R&D en kwaliteit verwacht? Kom naar het Food Future Event op dinsdag 9 april 2019 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein en praat mee over deze belangrijke ontwikkelingen. 

  Ook maken we deze dag bekend welk product de Jaarprijs Goede Voeding 2019 in ontvangst gaat nemen. Kijk hier voor meer informatie over deze prijs. 

  Voor wie?

  Deze bijeenkomst is bestemd voor elke vakprofessional in de voedingsmiddelenindustrie. Primair richt het Food Future Event zich op de directie van voedingsmiddelenbedrijven, kwaliteitsmanagement en overig management. Verder richt het event zich op productontwikkelaars en andere medewerkers van voedingsmiddelenbedrijven.

  Prijs

  Leden van Flanders' FOOD betalen € 395 (ipv € 495)

  Regio activiteit: 
  Buitenland
  Organisator: 
  Andere

  Praktische gegevens

  Datum: 
  09/04/2019 - 09:00 - 17:40
  Locatie: 
  NBC Nieuwegein
  Stad: 
  Nieuwegein
  Land: 
  Nederland
  Organisator: 
  VMT

  Meer info

  Inschrijving