Activiteiten

Factories Of The Future : de ROADSHOWS

Wil je graag eens een Factory Of the Future bezoeken ? Schrijf snel in ! Het aantal plaatsen is beperkt. Tal van FOF-winnaars zetten in het voorjaar éénmalig hun deur open voor een rondleiding en vertellen over hoe ze erin geslaagd zijn een Fabriek van de Toekomst te worden.

TERUG AWARDS VOOR VOEDINGSBEDRIJVEN

Sinds vorige week telt Vlaanderen terug 10 nieuwe Factories Of The Future. Ook hebben 5 bedrijven hun titel verlengd. Voor de eerste keer deed ook de chemie & pharma sector mee. Met Janssen Farmaceutica hebben ze direct een klepper van formaat binnen gehaald.

Flanders' FOOD is héél fier dat, net zoals bij alle vorige edities, er terug een aantal bedrijven uit de voedingssector het podium hebben gehaald. Bio Bakkerij De Trog is opnieuw voor drie jaar een FOF. Colruyt Group Fine Food bouwde voor de productie van charcuterie en bereide maaltijden de hypermoderne site Fine Food Meat 2. De Colruyt Group was al bekend als succesvolle retailer, maar blijkt ook van het runnen van de productie van voeding duidelijk veel ...kaas te hebben gegeten.

Lavetan is als sterk geautomatiseerd voedings analyse labo, een belangrijke speler in de dienstverlening naar de voedingssector toe.

Alle info over de winnaars, inclusief de filmpjes vind je in dit artikel van Agoria.

 

DE 7 TRANSFORMATIES

De bedrijven die sinds de start van deze awards het podium hebben gehaald zijn zeer divers qua activiteit. Eén ding hebben ze échter met elkaar gemeen: het besef dat men enkel aan de kop kan blijven door voortdurend in te zetten op investeren in state-of-the-art-'slimme'-technologie, digitalisering, innovatie, duurzaamheid en ecologie, maar vooral ook in de opleiding en het welzijn van de werknemers, binnen deze steeds complexere omgeving.

De 7 transformaties om een Factory Of the Future te worden vind je in het 'Made Different' programma.

We willen vanuit Flanders' FOOD graag zoveel mogelijk voedingsbedrijven meehelpen in hun transitie naar zo een Factory Of The Future.

Wil je er meer over te weten komen ? Of heb je de ambitie om dit jaar deel te nemen voor een award in 2020? Neem dan contact met ons op.
(bart.vandamme@flandersfood.com)

 

DE ROADSHOWS

In de loop van de komende maanden zetten een hele reeks FOF winnaars even hun deur open. Tijdens zo een bezoek kun je héél wat inspiratie opdoen en praten met de mensen van het bedrijf.

Om practische redenen is het aantal deelnemers per bezoek beperkt tot 20.   Je kan inschrijven voor één of meerdere bezoeken, binnen of buiten de voedingssector. De bedrijven vertellen over een aantal van hun belangrijkste verwezelijkingen om een Factory Of The Future te worden. Na een rondleiding kun je nakaarten tijdens een netwerkdrink.

Voor de kalender van de bezoeken, het dag programma, de kostprijs en je inschrijving: klik hier

Als lid van Flanders' FOOD betaal je 85 € per bezoek.  

NB : de organiserende bedrijven hebben het recht om de deelname van concurrerende bedrijven of andere te weigeren

Praktische gegevens

Datum: 
18/06/2019 - 13:30 - 18:00
Land: 
België
Organisator: 
Agoria

Inschrijving