Activiteiten

Slim experimenteren voor een optimale kwaliteit

Hoe begin je er nu aan om op een héél efficiënte wijze de optimale producteigenschappen te bekomen of de oorzaak van een probleem te vinden? In deze 2DIGIT workshop worden enkele principes van Design Of Experiments toegelicht.

U heeft het wellicht al meegemaakt: bij de ontwikkeling van een nieuw product of bij de zoektocht naar de oorzaak van een probleem zijn er vele factoren die mogelijks een rol spelen. Vaak wordt er één voor één gekeken wat de invloed is van één factor, maar dit leidt zelden tot een optimaal resultaat.  

In deze workshop tonen we hands-on aan wat een goede strategie is om dergelijke uitdagingen aan te pakken. In een eerste deel vertrekken we van een praktisch voorbeeld en proberen op basis van eigen ervaring tot een optimale oplossing te komen. In een tweede deel maken we gebruik van een efficiënte strategie om op die manier sneller het gewenste resultaat te bekomen.  

PROGRAMMA

15u30 - 16u00: ontvangst

16u00 - 19u00: workshop

19u00 - 20u00: receptie

Deze workshop is bedoeld voor agrovoedingsbedrijven met weinig tot geen ervaring met deze softwaretools. 

Maximum 20 deelnemers, deelnameprijs € 200 (ex btw, tussenkomst IPV mogelijk).

Ben je na deze sessies overtuigd van de voordelen die digitalisatie voor jouw bedrijf kan bieden, dan kan je gratis begeleiding krijgen van Flanders’ FOOD en KU Leuven om de nodige en juiste stappen te zetten naar effectieve implementatie.

Deze workshop wordt in het najaar herhaald in Roeselare.

Regio activiteit: 
België
Organisator: 
Flanders' FOOD

Praktische gegevens

Datum: 
09/05/2017 - 16:00 - 19:00
Locatie: 
KU Leuven Technologiecampus Geel, lokaal B201
Adres: 
Kleinhoefstraat 4
Postcode: 
2440
Stad: 
Geel
Land: 
België

Inschrijving