Activiteiten

Hoe kunt u als voedingsbedrijf meerwaarde creëren? Maak kennis met de Codesign methodiek!

Codesign helpt bedrijven om te innoveren vanuit een ander oogpunt. Codesign is gebaseerd op het samenbrengen van partners met verschillende achtergrond, gefocust op de wensen van de klant, om het innovatieproces van een bedrijf te versnellen.

Het project CODESIGN ALIMENT biedt voedingsbedrijven de mogelijkheid om begeleid te worden in een grensoverschrijdend codesigntraject met als doel hun omzet te doen groeien. Tijdens dit lanceringsmoment ktijgt u, na de nodige toelichting, de kans om in te schrijven op een begeleidingstraject dat binnen het kader van CODESIGN ALIMENT wordt georganiseerd.

De Fabriek voor de Toekomst Voeding en Flanders' FOOD, samen met de projectpartners van het project Codesign Aliment, nodigen u graag uit op deze lancering. Het project kadert binnen GOTOS3, het Europees samenwerkingsprogramma Interreg Frankrijk-Wallonië-Vlaanderen.

Programma

15u30: Ontvangst

16u00: Verwelkoming door Stefan Matton, algemeen directeur POM West-Vlaanderen

16u10: Introductie in codesign: waarover gaat het? Getuigenissen van bedrijven die reeds ervaring hebben met codesign en cocreatie als methodiek: o.a. Viva Sara en Spiruforce.be.

16u50: Pauze

17u10: Workshop codesign - experimenteer zelf met de methodiek van codesign via praktische oefeningen, onder begeleiding van Yncréa Haits-de-France (introductie in het Engels, workshop in het Nederlands

19u20: Conclusies en vervolgtraject

19u30: Netwerkreceptie

Deelnemen is gratis maar vooraf inschrijven is verplicht. Inschrijven via link onderaan.

Andere lanceringsmomenten

Meer info

raf.geenen@flandersfood.com // +32.486.48.57.75

Regio activiteit: 
België
Organisator: 
Flanders' FOOD

Praktische gegevens

Datum: 
09/03/2017 - 15:30 - 20:30
Locatie: 
Huis van de Voeding
Adres: 
Spanjestraat 141
Postcode: 
8800
Stad: 
Roeselare
Land: 
België
Organisator: 
Fabriek voor de Toekomst Voeding en Flanders' FOOD

Meer info

Inschrijving