Activiteiten

Financiële steun voor innovatieve ondernemers

  Wil je met je bedrijf groeien door te innoveren, transformeren of internationaliseren?

  Zo’n ambitieuze ondernemersprojecten zijn vrij risicovol en vergen veel kostbare tijd en middelen. Aan de andere kant kunnen ze wel een grote meerwaarde opleveren voor zowel jou als ondernemer als voor de Vlaamse economie. Net daarom geeft de Vlaamse overheid je hiervoor graag een financieel duwtje in de rug.

  Tijdens deze sessie gidst het innovatiecentrum je doorheen een aantal van interessante steunmaatregelen. Waarbij ook de recent ingevoerde “KMO-groeisubsidie” aan bod komt. Aan de hand van korte maar krachtige presentaties worden de hoofdlijnen van de  verschillende instrumenten toegelicht:

  • Wie komt hiervoor in aanmerking?
  • Welke activiteiten worden gesteund?
  • Hoe verloopt de (aanvraag)procedure?
  • Welke zijn de criteria voor goedkeuring?

  De steunmaatregelen worden telkens ook toegepast op enkele praktische cases. Zo krijg je als ondernemer snel inzicht in welke steunmaatregel het best past bij jouw project en bedrijf.

  Na het plenair gedeelte  is er de mogelijkheid om een kort, confidentieel 1-op-1 gesprek te hebben met een adviseur aan wie je je specifieke vraag kan voorleggen. Zo’n gesprek aanvragen kan na het plenaire gedeelte zelf en hoef je niet vooraf te boeken.

  Regio activiteit: 
  België
  Organisator: 
  Andere

  Praktische gegevens

  Datum: 
  09/05/2017 - 08:45 - 12:30
  Locatie: 
  VAC Gent
  Adres: 
  K. Maria Hendrikaplein 70 PB31
  Postcode: 
  9000
  Stad: 
  Gent
  Land: 
  België
  Organisator: 
  Innovatiecentrum

  Meer info