SFF Opleiding & Demoworkshop 'Online Inspectietechnieken voor Kwaliteitscontrole van Voedingsproducten'

U kan zich hier inschrijven voor Sensors For Food Opleiding & Demoworkshop Online Inspectietechnieken voor Kwaliteitscontrole van Voedingsproducten
Facturatie
*Annuleringsvoorwaarden: Bij inschrijving na 11/06/2013 wordt het te betalen bedrag verhoogd met 50 Euro (excl. BTW). Bij annulering voor 11/06/2013 word u een factuur toegestuurd ter waarde van de helft van de inschrijvingsprijs. Wanneer U inschrijft maar niet opdaagt wordt U een factuur ter waarde van het volledige bedrag opgestuurd. Alle facturen worden na het evenement opgestuurd. Prijs is per persoon en per deelname. Lid worden van Flanders' FOOD of lidmaatschap controleren http://www.flandersfood.com/lid-worden-van-flanders-food.
Tussenkomst IPV
Het IPV voorziet een tussenkomst in de deelnamekosten van 120 euro voor deze opleiding, die u na betaling krijgt teruggestort. Voor bedrijven die resorteren onder het paritair comité 118 - 119 - 220, meer bepaald arbeiders en bedienden in de voedingsnijverheid, voorziet IPV (Initiatieven voor professionele vorming van voedingsnijverheid) een tussenkomst in de inschrijvingskosten van 120 Euro per volledige dag opleiding en per deelnemer. (max. 3 personen / bedrijf). De tussenkomst van IPV kan nooit hoger zijn dan de inschrijvingsprijs (met een max. van 360 euro per dag) Onderstaande velden dienen enkel ingevuld worden indien tussenkomst van het IPV gewenst is. Indien deze gegevens niet volledig of niet correct worden ingevuld behoudt het IPV zich het recht de terugbetaling niet uit te voeren. Gelieve er dus voor te zorgen dat u steeds de juiste gegevens invult om van deze terugbetaling te kunnen genieten.